Om oss

Historia

Företaget grundades av bröderna Niklas och Henrik Wiklund och Per Liljeblad år 2003. Tillsamman har vi mer än 40 års erfarenhet av att handla med olika entreprenad- och vägmaskiner såsom; hjullastare, minigrävare, minidumpers, vältar, asfaltutläggare, vibroplattor, kompressorer etc. Vi är i Sverige generalagent för nya KRAMER, YANMAR och CANGINI. Vi har också ett stort utbud av begagnade maskiner i lager. Exportförsäljning sker kontinuerligt över hela världen och här ligger tyngdpunkten i första hand på vägmaskiner såsom asfaltutläggare och vältar. Utöver vår anläggning i billeberga har vi sedan 2017 även en försäljnings & serviceverksamhet i egna lokaler i Enköping.

Verkstad

Ifrån våra verkstäder i Billeberga och Enköping kan vi erbjuda professionell fullskalig service och reparationer av alla slags entreprenad och vägmaskiner.

Vi skräddarsyr lösningar efter olika kunders önskemål.

Vår personal vidareutbildas fortlöpande för att ha nödvändig kunskap inom den senaste teknologin.

Vi har flera servicebilar som vid behov åker till våra kunder för att på plats utföra service eller mindre reparationer vi ombesörjer även service och reparationer för andra fabrikat utöver de som vi säljer.

Transport

Via våra samarbetspartners fraktar vi kontinuerligt maskiner till destinationer över hela världen. ”F.A.S.” eller ”CFR” – vi ordnar transporter som passar dina önskemål och hittar de mest kostnadseffektiva alternativen. På plats hos oss finns olika lastningsfaciliteter som tillåter lastning både på trailers och i containers. Vi kan försäkra att alla våra kunder får den bästa servicen och prissättningen för varje objekt.