Sverigepremiär Kramer 5050

Nya kramer 5050 är nyheten från Kramer som är utrustad med en steg 5 motor för att möta de senaste miljökraven, men även anpassad och framtagen för att möta de krav som ställs från myndigheterna angående transport med trailer. Denna hjullastare kan du alltså transportera på en trailer efter din personbil eller pick-up med rätt körkortsbehörigheter.

Tack vare fyrhjulsstyrningen kan vi stolt presentera en 2,6 tons hjullastare med oslagbar komfort, stabilitet och vändradie. I och med fyrhjulsstyrningen, vilket innebär att motvikten aldrig förflyttas i förhållande till aggregatet, hanterar Kramer 5050 sin fulla tipplast på 1700kg oavsett om maskinen arbetar i rakt eller i svängt läge.

Maskinen är utrustad med en stor dörr som kan fästas i öppet läge på maskinens vänstra sida, med en bred trappstege för säker entré till förarhytten. På höger sida finns det ett öppningsbart fönster med ventilations läge, men som även denna kan fästas i öppet läge. Väl placerade funktioner i hytten ger dig som förare en oslagbar komfort och körupplevelse med din säkerhet i fokus. Påfyllning av diesel från markplan sker på höger sida om hytten.

Det krävs ett enkelt knapptryck bak på motorhuven och helt plöstligt har du en mycket bra access till Yanmarmotorn för service och daglig tillsyn.

Kramer 5050 har i sitt standardutförande en transportvikt på: 2.685kg och en tipplast om 1.500kg.
Som tillval går det att beställa extra motvikter, 8 stycken vikter på vardera 12,5kg vilket ger en total extra motvikt på 100kg. Dessa kan enkelt plockas av maskinen för att få en lägre transportvikt.

De extra motvikterna monterade på maskinen ökar maskinens vikt till 2.785kg & tipplasten till 1.700kg.

Några tillvalsutrustningar på Kramer 5050: aircondition, 30km/h, lastdämpare, luftfjädrad komfortstol, rotella, arbetsbelysning, radio, extra motvikter, centralsmörjning, GPS, trycklös 3:e krets – underlättar vid koppling av hydrauldrivna redskap (knapp funktion ute vid fästet som gör 3:e krets trycklös, utan att behöva stänga av maskinen).

Kramer 5050 är en lättkörd minilastare med en oslagbar komfort och stabilitet som bara måste upplevas.
Varmt välkommen till oss eller någon av våra återförsäljare.

Prestanda, Kramer 5050:
                      Utan smart ballast             Med smart ballast (8st x 12,5kg)
Vikt:              2.685kg                                2.785kg
Tipplast:      1.500kg                                 1.700kg
Höjd:            2.390mm
Längd:          4.790mm (inkl. standardskopa)
Bredd:          1.590mm
Motor:          Yanmar 4TNV88C, 4-cyl diesel, 35kW/47Hk. Steg 5-motor.

Fler nyheter

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!