Wiklund Trading

Wiklund Trading är en helhetsleverantör och importör i Sverige för nya Yanmar bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare och banddumpers, samt Kramer hjullastare och teleskoplastare.
Vi är specialiserade på bygg- & anläggningsmaskiner och bedriver försäljning av både nya och begagnade maskiner med redskap & tillbehör, samt reservdelar. Vi bedriver även försäljning av begagnade vägmaskiner till exportmarknaden.
I Billeberga har vi ett stort reservdelslager och våra depåer i Billeberga och Enköping är utrustade med varsin stor verkstad för att ge dig den bästa servicen.
Vi säljer inte bara en maskin till dig, vi är din partner.

Wiklund Trading i Billeberga startades år 2004 av Niklas Wiklund, Henrik Wiklund och Per Liljeblad som år 2017 valde att även starta upp en andra depå i Enköping. Tillsammans har de över 80 års erfarenhet av entreprenadbranschen.

Verkstad

Ifrån våra verkstäder i Billeberga och Enköping kan vi erbjuda professionell fullskalig service och reparationer av alla slags entreprenad och vägmaskiner.
Vi skräddarsyr lösningar efter olika kunders önskemål och vår personal vidareutbildas fortlöpande för att ha nödvändig kunskap inom den senaste teknologin.

Förutom verkstäder på 1056 kvadratmeter i Billeberga respektive 550 kvadratmeter i Enköping har vi flera servicebilar som vid behov åker ut till våra kunder för att kunna utföra service och reparationer på plats.

Transport

Via våra samarbetspartners fraktar vi kontinuerligt maskiner till hela Sverige, men också till destinationer över hela världen. Vi ordnar transporter som passar dina önskemål och hittar de mest kostnadseffektiva alternativen, allt för att du ska vara nöjd som kund. På plats hos oss finns olika lastningsfaciliteter som tillåter lastning både på trailers och i containers. Vi kan försäkra att alla våra kunder får den bästa servicen och prissättningen för varje fraktat objekt.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!