Service och verkstad

Behöver din maskin repareras? Står maskinen still ute i fält? Eller är det snart dags för service kanske? Vi hjälper dig!
Från våra verkstäder i Billeberga och Enköping kan vi erbjuda professionell fullskalig service och reparationer av alla slags entreprenad och vägmaskiner.
Vi skräddarsyr lösningar efter olika kunders önskemål och vår personal vidareutbildas fortlöpande för att ha nödvändig kunskap inom den senaste teknologin.

Förutom verkstäder på 1056 kvadratmeter i Billeberga respektive 550 kvadratmeter i Enköping har vi flera servicebilar som vid behov åker ut till våra kunder för att kunna utföra service och reparationer på plats. Vi har dessutom ett stort kontaktnät med servicepartners över hela vårt land.

Affären slutar inte vid köpet av maskinen, utan vi ser oss mer som din partner och hjälper dig för att du ska känna att det ska vara tryggt att köpa en maskin av oss på Wiklund Trading. Genom åren har vi på Wiklund Trading flera gånger blivit prisade för vårt eftermarknadsarbete, vilket vi är otroligt stolta över.

Vi ser det som ett klart godkänt betyg när du som kund fortsätter att använda dig av oss, oavsett om det är köp av reservdelar, maskiner, service eller reparationer.
Vi anser att eftermarknadsarbetet är en väldigt viktig del av vår verksamhet och att du som kund alltid är i fokus. Snabb, men framförallt rätt hjälp har du som kund rätt till från vår sida.

Boka din service idag! Kontakta oss eller klicka på knappen nere till vänster och använd vårt kontaktformulär, så kontaktar vi dig.

Vid akuta ärenden, ring 0418 – 43 30 30

Kontaktuppgifter:

Billeberga: 0418 – 43 30 30
Enköping: 0171 – 297 80

Mail: service@wiklundtrading.com

Eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

    Nicklas Larsson
    Nicklas Larsson Verkstadschef Billeberga & Enköping 070 345 03 09

    Vill du veta mer?

    Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!